Utbildning

Vi har ett brett utbud av utbildningar inom olika Svetsmetoder samt Heta Arbeten.

Klicka på någon av utbildningarna nedan för mer info.


MIG / MAG UTBILDNING

Kursen ger deltagarna grundläggande kunskaper om och färdigheter i manuelll MIG/MAG svetsning samt kännedom om metodernas anävndbarhet, miljö och säkerhet.

Läs mer...

TIG UTBILDNING

Kursen ger deltagarna grundläggande kunskaper om och färdigheter i manuell TIG svetsning. Samt kännedom om metodernas användbarhet, miljö och säkerhet.

Läs mer...

MMA UTBILDNING

Kursen ger deltagarna grundläggande kunskaper om och färdigheter i manuell metallbågsvetsning(MMA). Samt kännedom om metodernas användbarhet miljö och säkerhet.

Läs mer...

HETA ARBETEN UTBILDNING

Vid godkänt kunskapstest erhålles SBF:s certifikat.

Läs mer...

SVETSARPRÖVNINGAR

Corema erbjuder i samarbete med ackrediterat certifieringsorgan möjligheten att avlägga svetsarprövningar enligt gällande standarder på plats hos Corema i följande svetsmetoder.

Läs mer...

FLAMLÖDNING UTBILDNING

Denna kurs ger deltagarna kunskaper om och färdigheter i att på ett yrkesmässigt och säkert sätt kunna hantera utrustningen där brännbara gaser i kombination med oxygen används. Kursen ger även praktisk och teoretisk kompetens för enklare arbeten med lödutrustning.

Läs mer...

GASSVETS

Denna kurs ger deltagarna kunskaper om och färdigheter i att på ett yrkesmässigt och säkert sätt kunna hantera svets och skär utrustningen där brännbara gaser i kombination med oxygen används. Kursen ger även praktisk och teoretisk kompetens för enklare arbeten med gassvetsning och gasskärning.

Läs mer...